fanfiki tolkienowskie
Reviewer: Dagobert (Podpis) · Date: 2010-10-11 23:27 · On: Drugi Pierścień Władzy

Dobrze, że trzeba było to skrócić i "poprzeskakiwać" bo jakby taka przygnębiająca wizja była dopracowana byłoby źle. Taka Sarumanolandia jest gorsza niż Mordor

Reviewer: Sobol (Podpis) · Date: 2008-07-09 10:05 · On: Drugi Pierścień Władzy

Ciekawe. Dobra atmosfera, dobrze napisane. Dodatkowo trudno si nie zgodzi z t alternatywn wizj.

Reviewer: Pawel5674770 (Podpis) · Date: 2007-04-21 10:35 · On: Drugi Pierścień Władzy

wypasione

Reviewer: Mor Daghneer (Podpis) · Date: 2006-02-21 16:28 · On: Drugi Pierścień Władzy

Szkoda, e z powodu limitu sw nie udao si rozszerzy niektrych kwestii, ale podoba mi si i to bardzo :) Dobrze, e polskie AU to nie tylko "Boromir jednak yje", "Gandalf nie przepad w Morii".

Reviewer: Mellorn (Podpis) · Date: 2005-12-22 14:41 · On: Drugi Pierścień Władzy

B. ciekawy tekst, z ca pewnoci godny uwagi, cho niektre kwestie mi si nie spodobay, ale tym nie bd Was zanudza. Niemniej polecam kademu

Reviewer: Nifrodel (Podpis) · Date: 2005-12-21 11:46 · On: Drugi Pierścień Władzy

Pantera :D Alternatywna wizja dziejw strasznie jest przygnbiajca, niemniej wietnie opisana i przekonujca :) Jak to dobrze, e wszystko potoczyo si jednak inaczej :D

Reviewer: Pelle (Podpis) · Date: 2005-12-20 00:11 · On: Drugi Pierścień Władzy

Bardzo pomysowe i utrzymane w wietnym klimacie opowiadanie. Uwielbiam rozmylania pt. "co by byo gdyby..." i wyobraanie sobie alternatywnych historii. Wspaniay tekst.

Reviewer: Nilcamiel (Podpis) · Date: 2005-12-16 23:59 · On: Drugi Pierścień Władzy

To bardzo dobry tekst. Czasem warto sobie postawi pytanie "a co, gdyby..." Powstae w ten sposb wizje rozwoju wydarze bywaj bardzo ciekawe. Jeli s jeszcze dobrze zrealizowane, jak tutaj...

Reviewer: thingrodiel (Podpis) · Date: 2005-12-15 20:29 · On: Drugi Pierścień Władzy

Nie szkodzi, e skrtowo, grunt, e oryginalnie. Zao si, e niewielu wpado na pomys, e Saruman, zamiast szuka Piercienia i go w kocu po wielu przygodach znale, po prostu ruszy gow i... wyku wasny. Wizja ciekawa i bolenie znajoma. Mnie si podoba, zreszt ju o tym wiesz :D

Musisz zaloguj się (zarejestruj się) by skomentować.