fanfiki tolkienowskie
Reviewer: Dagobert (Podpis) · Date: 2010-10-11 23:27 · On: Drugi Pier??cie?? W??adzy

Dobrze, ??e trzeba by??o to skr??ci─? i "poprzeskakiwa─?" bo jakby taka przygn─?biaj─?ca wizja by??a dopracowana by??oby ??le. Taka Sarumanolandia jest gorsza ni?? Mordor

Reviewer: Sobol (Podpis) · Date: 2008-07-09 10:05 · On: Drugi Pier??cie?? W??adzy

Ciekawe. Dobra atmosfera, dobrze napisane. Dodatkowo trudno si? nie zgodzi? z t? alternatywn? wizj?.

Reviewer: Pawel5674770 (Podpis) · Date: 2007-04-21 10:35 · On: Drugi Pier??cie?? W??adzy

wypasione

Reviewer: Mor Daghneer (Podpis) · Date: 2006-02-21 16:28 · On: Drugi Pier??cie?? W??adzy

Szkoda, ?e z powodu limitu s?ˇw nie uda?o si? rozszerzy? niektˇrych kwestii, ale podoba mi si? i to bardzo :) Dobrze, ?e polskie AU to nie tylko "Boromir jednak ?yje", "Gandalf nie przepad? w Morii".

Reviewer: Mellorn (Podpis) · Date: 2005-12-22 14:41 · On: Drugi Pier??cie?? W??adzy

B. ciekawy tekst, z ca?? pewno?ci? godny uwagi, cho? niektˇre kwestie mi si? nie spodoba?y, ale tym nie b?d? Was zanudza?. Niemniej polecam ka?demu

Reviewer: Nifrodel (Podpis) · Date: 2005-12-21 11:46 · On: Drugi Pier??cie?? W??adzy

Pantera :D Alternatywna wizja dziejˇw strasznie jest przygn?biaj?ca, niemniej ?wietnie opisana i przekonuj?ca :) Jak to dobrze, ?e wszystko potoczy?o si? jednak inaczej :D

Reviewer: Pelle (Podpis) · Date: 2005-12-20 00:11 · On: Drugi Pier??cie?? W??adzy

Bardzo pomys?owe i utrzymane w ?wietnym klimacie opowiadanie. Uwielbiam rozmy?lania pt. "co by by?o gdyby..." i wyobra?anie sobie alternatywnych historii. Wspania?y tekst.

Reviewer: Nilcamiel (Podpis) · Date: 2005-12-16 23:59 · On: Drugi Pier??cie?? W??adzy

To bardzo dobry tekst. Czasem warto sobie postawi? pytanie "a co, gdyby..." Powsta?e w ten sposˇb wizje rozwoju wydarze? bywaj? bardzo ciekawe. Je?li s? jeszcze dobrze zrealizowane, jak tutaj...

Reviewer: thingrodiel (Podpis) · Date: 2005-12-15 20:29 · On: Drugi Pier??cie?? W??adzy

Nie szkodzi, ?e skrˇtowo, grunt, ?e oryginalnie. Za?o?? si?, ?e niewielu wpad?o na pomys?, ?e Saruman, zamiast szuka? Pier?cienia i go w ko?cu po wielu przygodach znale??, po prostu ruszy? g?ow? i... wyku? w?asny. Wizja ciekawa i bole?nie znajoma. Mnie si? podoba, zreszt? ju? o tym wiesz :D

Musisz zaloguj si─? (zarejestruj si─?) by skomentowa─ç.